image

Fase 2 binnenkort in verkoop! Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Landelijk wonen
in de Randstad

Zuyderkroon wordt een prachtige, nieuwe wijk in Zevenhuizen-Zuid. De woningen komen tussen het oude dorp van Zevenhuizen en de Knibbelweg. En daarmee is de toon gezet. Hier is het heerlijk landelijk wonen, maar dan wel met het centrum van Zevenhuizen heel dichtbij. Je fietst er in een paar minuten naartoe. Daarbij ben je ook zo bij de Rottemeren, de Eendragtspolder en de grote steden. Het beste van twee werelden vindt elkaar in Zuyderkroon!

Locatie
Foto
image

Fase 1: 20 nieuwe koopwoningen

Alle woningen van fase 1 staan onder optie, fase 2 gaat binnenkort in verkoop!

Zuyderkroon maakt deel uit van Zevenhuizen-Zuid. Een uitbreiding met 1200 woningen. De wijk wordt buurtje voor buurtje gebouwd, zodat bewoners hier vanaf dag één heerlijk ontspannen wonen. Zuyderkroon gaan we in een aantal fasen verkopen. Binnen het plan worden in totaal circa 111 woningen gerealiseerd. De verkoop van de eerste 20 woningen in fase 1 staat voor het voorjaar van 2022 op de planning. Tijd dus om je meer te vertellen over deze wijk met een heel uiteenlopend aanbod van woningen.

Woningaanbod
image

De dorpse Architectuur

De dorpse architectuur en de speelse opzet met steegjes en pleintjes zorgen ervoor dat Zevenhuizen-Zuid een vriendelijke uitstraling krijgt. De toon die eerder is gezet, zie je terug in Zuyderkroon. De woningen zijn rijk gedetailleerd met luifels, roeden in de ramen, erkers, luiken en volop variatie in het metselwerk en kleuren gevelsteen. Hierdoor lijkt het over een aantal jaar alsof de buurt altijd al bij Zevenhuizen heeft gehoord.

een fijne plek
voor jong en oud

In Zuyderkroon fase 1 komen 5 rij-eengezinswoningen, 12 twee-onder-een-kapwoningen en 3 levensloopbestendige woningen. Kortom, voor elk wat wils. Om het dorpse karakter kracht bij te zetten worden alle voortuinen gesierd met een groene haag. Fijn zo’n voortuin, want daardoor vind je ook altijd een plek in de zon óf de schaduw. Diverse woningen beschikken over een parkeerplaats op eigen terrein. Verder worden de overgangen van openbaar naar privé ingericht met groen. Dit kan zijn een lage haag aan de voorzijde gecombineerd bij de hoekwoningen met hogere hekwerken met groen. De twee-onder-één-kapwoningen hebben de achtertuinen op zuidwest, een ideale zonligging.

Kies jij voor
een leven
in
de Randstad?

Zevenhuizen-Zuid ligt centraal in de Randstad. Ideaal, want wie hier straks woont, rijdt in een paar minuten de N219 op die aansluit op de A12 en A19. Steden als Den Haag, Utrecht en Rotterdam zijn uitstekend bereikbaar. In Zevenhuizen vind je alles wat je dagelijks nodig hebt, en meer. Alles bij elkaar een heel fijne plek om te wonen.

Kies jij voor een leven in de Randstad met een landelijk woongevoel? Meld je nu vast aan als belangstellende. Dan hoor je het laatste nieuws als eerste.

Lees meer

Bekijk hier
De digitale brochure

Foto

Fase 2 binnenkort in verkoop!
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Inschrijven
Foto