image

SAVE THE DATE! START VERKOOP FASE 2 OP 25 AUGUSTUS
MEET & GREET 26 AUGUSTUS 16.00 – 18.00 UUR bij OBS 't Reigerbos
 Geef nu je voorkeur(en) door en krijg voorrang bij de toewijzing!

Landelijk wonen
in de Randstad

Zuyderkroon wordt een prachtige, nieuwe wijk in Zevenhuizen-Zuid. De woningen komen tussen het oude dorp van Zevenhuizen en de Knibbelweg. En daarmee is de toon gezet. Hier is het heerlijk landelijk wonen, maar dan wel met het centrum van Zevenhuizen heel dichtbij. Je fietst er in een paar minuten naartoe. Daarbij ben je ook zo bij de Rottemeren, de Eendragtspolder en de grote steden. Het beste van twee werelden vindt elkaar in Zuyderkroon!

Locatie

Op donderdagavond 25 augustus 2022 is het zover, dan organiseren we de online start verkoop voor Zuyderkroon Zevenhuizen fase 2.

Tijdens de start verkoop vertellen we je alles over de 56 grondgebonden koopwoningen binnen het nieuwbouwplan. Van de buurt, de vijf verschillende woningtypen én de definitieve v.o.n.-prijzen, alles komt aan bod.

Ook leggen we je uit hoe de verkoopprocedure werkt en kun je via de live chat vragen stellen. ‘Treffen’ we je 25 augustus a.s. om 20.00 uur? Aanmelden kan via onderstaande knop.

Aanmelden webinar

Online start verkoop
fase 2

Foto
image

Fase 2: 56 nieuwe koopwoningen

Wat ging het snel! In rap tempo waren de 20 woningen van fase 1 in Zuyderkroon verkocht. Leuk om je nu kennis te laten maken met de 56 woningen in Fase 2.

Zuyderkroon maakt deel uit van Zevenhuizen-Zuid. Een uitbreiding met 1200 woningen. De wijk wordt buurtje voor buurtje gebouwd, zodat bewoners hier vanaf dag één heerlijk ontspannen wonen. Je hebt straks, net als bij fase 1, de keuze uit twee-onder-een kapwoningen, levensloopbestendige woningen en rijwoningen, maar dit keer vind je ook vrijstaande woningen en een variatie in de rijwoningen terug in het aanbod. Alle woningen hebben een fijne achtertuin waarvan de zonligging verschilt. Er is veel te kiezen dus.

Woningaanbod
image

De dorpse Architectuur

De dorpse architectuur en de speelse opzet met steegjes en pleintjes zorgen ervoor dat Zevenhuizen-Zuid een vriendelijke uitstraling krijgt. De toon die eerder is gezet, zie je terug in Zuyderkroon. De woningen zijn rijk gedetailleerd met luifels, roeden in de ramen, erkers, luiken en volop variatie in het metselwerk en kleuren gevelsteen. Hierdoor lijkt het over een aantal jaar alsof de buurt altijd al bij Zevenhuizen heeft gehoord.

een fijne plek
voor jong en oud

In Zuyderkroon fase 2 komen 8 vrijstaande woningen, 12 twee-onder-een-kapwoningen, 3 levensloopbestendige woningen, 14 rijwoningen 6m en 19 Fijn Wonen rijwoningen. Kortom, voor elk wat wils. Om het dorpse karakter kracht bij te zetten worden alle voortuinen gesierd met een groene haag. Fijn zo’n voortuin, want daardoor vind je ook altijd een plek in de zon óf de schaduw. Diverse woningen beschikken over een parkeerplaats op eigen terrein. Verder worden de overgangen van openbaar naar privé ingericht met groen. Dit kan zijn een lage haag aan de voorzijde gecombineerd met hogere hekwerken met groen.

Kies jij voor
een leven
in
de Randstad?

Zevenhuizen-Zuid ligt centraal in de Randstad. Ideaal, want wie hier straks woont, rijdt in een paar minuten de N219 op die aansluit op de A12 en A19. Steden als Den Haag, Utrecht en Rotterdam zijn uitstekend bereikbaar. In Zevenhuizen vind je alles wat je dagelijks nodig hebt, en meer. Alles bij elkaar een heel fijne plek om te wonen.

Kies jij voor een leven in de Randstad met een landelijk woongevoel? Meld je nu vast aan als belangstellende. Dan hoor je het laatste nieuws als eerste.

Lees meer

Start verkoop Fase 2 is 25 augustus 2022!
Meet & Greet 26 augustus 16.00 - 18.00 uur

Geef nu je voorkeur(en) door en krijg voorrang bij de toewijzing!

Voorkeur doorgeven
Foto