image

Bouw in volle gang! Ontdek de allerlaatste eengezinswoning met uitgebreid afwerkingspakket.
Schrijf je nu in of bel direct de makelaar!

Landelijk leven
in de Randstad

Zevenhuizen-Zuid ligt centraal in de Randstad. Enerzijds ben je zo in de prachtige natuur, anderzijds zit je zo in de stad. Als je hier woont, rijd je in een paar minuten de N219 op die aansluit op de A12 en A20. Met 25 minuten ben je in hartje Den Haag en Rotterdam. Utrecht is ook maar een half uur rijden. Dat maakt Zevenhuizen een perfecte plek om in alle rust te genieten van datgene wat de bruisende Randstad te bieden heeft. Zevenhuizen heeft geen eigen treinstation, maar bus 174 stopt praktisch voor de deur en die brengt je rechtstreeks naar Rotterdam, Waddinxveen en Gouda. Ook kun je gebruik maken van het treinstation in Nieuwerkerk a/d IJssel en het metrostation in Rotterdam-Nesselande.

Zoetermeer: 16 min
Den Haag: 25 min
Leiden: 30 min
Rotterdam: 25 min
Dordrecht: 35 min
Utrecht: 30 min

Route
image

Wonen tussen
dorp en natuur

Wonen tussen dorp en natuur Zuyderkroon komt tussen het oude dorp van Zevenhuizen en de Knibbelweg. Wat een fijne plek om te wonen, want hier is er rust én heb je alles in de buurt. Van scholen tot winkels, sportclubs en zorgvoorzieningen. Rondom de Dorpsstraat vind je de meeste winkels. Hier fiets je in 5 minuten naartoe.

Daar gaat je
sportieve hart sneller van kloppen

Zevenhuizen is een sportieve gemeente. Er zijn meerdere sportscholen waar je solo of in groepsverband kunt sporten, al dan niet met een personal trainer. Heel dicht bij Zuyderkroon zit de tennisvereniging en voetbalclub en even verderop kun je roeien op de Willem-Alexander roeibaan. Verder zijn er rondom Zevenhuizen diverse maneges en wie graag golft, rijdt in een kwartier naar de prachtige Golfbaan Bentwoud.

EEN EIGEN SCHOOL IN DE WIJK
Zowel in de nieuwbouwwijk Zevenhuizen-Zuid als in het oude dorp is er een basisschool. Naast Zuyderkroon is recent een gloednieuwe basisschool geopend. Maak jij hier een frisse, nieuwe start? Voor middelbaar onderwijs kunnen kinderen terecht in Bleiswijk, Waddinxveen, Rotterdam, Gouda en Nieuwerkerk a/d IJssel. Op een afstand van 15 tot 20 minuten fietsen is er keuze uit scholen op alle leerniveaus.

Lekker eropuit

De natuur in en rondom Zevenhuizen verleidt om eropuit te trekken, wandelend of met de fiets. De Rottemeren en Eendragtspolder zijn prachtig en bij de Zevenhuizerplas heb je Strand Nesselande. Direct aansluitend vind je Outdoor Valley, een groot sport- en recreatiegebied waar je kunt mountainbiken, klimmen, skiën en zelfs kajakken! Daal je af langs de Rotte, dan heb je daar nog het Hoge Bergse Bos en het Lage Bergse bos.

Alle woningen zijn uitverkocht!

Inschrijven
Foto