25-04-2022

Kennismaken: dit zijn jouw makelaars

Thekla Trouw en Mark Scheele werkten al eerder samen aan een nieuwbouwproject. Nu, 25 jaar later, pakken deze ervaren makelaars ook de verkoop van Zuyderkroon samen op. Met enthousiasme vertellen ze wat ze voor jou kunnen betekenen én wat ze van de nieuwe wijk vinden. Mark trapt af.

“Ik ben erg gecharmeerd van de architectuur. Echt een mooie stijl.” “Daar sluit ik me bij aan. Prachtig inderdaad, vooral ook die variatie”, zegt Thekla.  Laatst reed ik door de wijk en toen viel me op dat alles klopt. Van de ruime opzet tot het dorpse karakter, het groen rondom en de basisschool die er komt. De brede straten en grote kavels zorgen ervoor dat je in je huis privacy ervaart.”

Enthousiast over de wijk
Mark: “Ik vind de ligging ook een grote plus en ik niet alleen. Ik zie veel kopers uit de regio. Ze zijn blij verrast dat ze hier zo dicht bij alle grote steden in een dorpse setting kunnen wonen. En hoe leuk is het dat mensen aan wie ik ooit een nieuwbouwwoning verkocht, nu doorstromen binnen hun eigen wijk? Koningskwartier is kinderrijk en dat trekt veel jonge gezinnen, maar we zien ook oudere mensen die kiezen voor een levensloopbestendige woning of appartement, zodat ze dicht bij hun kinderen en kleinkinderen kunnen wonen. Mooi toch, zo wordt een wijk volwassen én divers.”

Tips voor belangstellenden
De belangstellenden zijn razend enthousiast, vertellen de makelaars. “ Ze kunnen niet wachten en vragen hoe ze zich kunnen voorbereiden. Wij adviseren altijd om een financiële verklaring te laten maken. Die is nodig als je je inschrijft op een bouwnummer. Jeroen Nieuwenhuizen, van de Hypotheekshop Zuidplas, kan deze verklaring gratis maken. Uiteraard ben je als koper vrij je eigen adviseur te selecteren. Daarbij is het belangrijk dat je tijdens de pre-sale tijdig je voorkeur doorgeeft én bij daadwerkelijke inschrijving duidelijk je 1e en 2e voorkeur doorgeeft. Op die manier kunnen we zoveel mogelijk mensen blij maken.”

Tijd voor jou
Mark en Thekla kijken er enorm naar uit je te ontmoeten en je te begeleiden van woondroom naar droomhuis. “We leven ons in en begeleiden iedereen van A tot Z, zodat het kopen van een nieuwbouwhuis leuk en zorgeloos wordt”, zegt Thekla. Mark vult aan: “Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen. Ze komen blij binnen en wij zorgen ervoor dat ze nog blijer de deur uitgaan.”

Wil jij meer weten over Zuyderkroon? Bel of mail naar Thekla of Mark. De makelaars kunnen je ook helpen met een gratis waardebepaling van je huidige woning.

 

Contactgegevens
Makelaars

Foto

Thekla Trouw
VASTGOEDPROFESSIONAL
06 55 69 99 99
thekla@zuyderkroon.nl

 
Foto

Mark Scheele
SCHEELE MAKELAARS
0180 315 544
info@scheele.nl